top of page

HL dream team

Lana i Una

Lana je rodena 11.01.1987. u Zagrebu, gdje je pohađala srednju Prirodoslovnu školu Vladimir Prelog, (nekada kemijsko geoloska i tehnička škola) smjer kemijski tehničar. Od malih ju je nogu sve vodilo u smjeru ljepote i zdravlja pa nakon srednje škole završava prekvalifikaciju za kozmetičarku. 15 se godina bavila akrobatskim rock 'n' rollom te je na natjecanjima osvajala mnoge medalje.

2014 postala je majka prekrasne kćeri s kojom obožava provoditi svo svoje slobodno vrijeme. I na kćer prenosi znanje o pravilnoj i zdravoj prehrani, što je vrlo važno za njen razvoj, a super je kad se i samo djetešce veseli zdravom kuhanju i ponekom treningu kod mame na poslu.

iv01.jpg

Ivana i Frka

Ivana je strastvena ljubiteljica plesa i mastermind iza Healthy Linesa. Rođena je 23.11.1984. u Sisku, gdje je pohađala srednju medicinsku školu. Oduvijek pokazuje interes za zdravu prehranu i sport  pa se već za vrijeme studiranja na Zdravstvenom Veleučilištu u Zagrebu zapošljava u industriji ljepote i zdravlja. To je odredilo njezin životni put  koji ju je u proljeće 2015. naveo da uz puno hrabrosti i entuzijazma osnuje malo drukčiji fitness centar. Healthy Lines spaja Ivaninu ljubav prema pomaganju ljudima i  kontinuirano usavršavanje u domeni zdrave prehrane, mršavljenja i oblikovanja tijela s kreativnim poduzetničkim duhom kako bi stvorila topao i ugodan prostor za svoje klijente i zaposlenike, mjesto gdje se kvalitetno radi uz puno šale i smjeha. Ivana voli maštovite eksperimente u kuhinji i provoditi vrijeme sa svojom ljubimicom Frkom.

lana_edited_edited.jpg

Helena i Borna

Helena je fanatik za welness i zdravu prehranu. Rođena je 2.8.1986. u Zagrebu gdje je završila prehrambeno tehnološku srednju školu. Većinu se života bavi sportom, a najdulje je trenirala košarku.

Rad s ljudima ju ispunjava i veseli, a njezino petogodišnje iskustvo u salonima za mršavljenje rezultiralo je odlukom da se hrabro pridruži Ivani u avanturi osnivanja vlastitog salona.

Zahvaljujući posvećenom istraživanju Helena je  postala prava stručnjakinja za primjenu plodova prirode u mršavljenju i njezi kože. U slobodno vrijeme se bavi vrtlarstvom i usavršavanjem bezglutenskih recepata uz pomoć sina Borne.

helga01_edited_edited.jpg
bikini bottoms
bottom of page