top of page

Naša metoda

Učinkovita metoda s trajnim rezultatima

Onima koji žele trajnu promjenu iznutra i izvana, lako se izgubiti u moru popularnih dijeta i različitih načina mršavljenja s nepredvidljivim rezultatima. Upravo zbog toga mi u Healthy Linesu ništa ne prepuštamo slučaju. Njegujemo individualiziran i edukativan pristup svakom klijentu kako bismo pronašli metodu koja će odgovarati baš vama – vašoj dobi, fizičkoj spremi, zdravstvenom stanju i ciljevima. Nakon informativnog razgovora u kojem se upoznajemo, slažemo specifičan plan prehrane , tretmana i vježbanja. Nježno, ali odlučno vas vodimo kroz svaki korak tog procesa i nadziremo vaš napredak.

Želimo da Healthy Lines bude mjesto gdje se dolazite opustiti i raditi na sebi u sigurnom prostoru uz ugodan razgovor i kavu. Naš je iskren i posvećen pristup usmjeren vašem zadovoljstvu i optimalnim rezultatima.

Upravo zbog toga je Healthy Lines više od centra za mršavljenje. Uz FITBOX spravu u kojoj se vježba na fiziološkoj temperaturi od 37 stupnjeva, anticelulitne tretmane i LPG tretmane za mršavljenje, nudimo i opuštajuće masaže leđa te anti-age tretmane lica namijenjene svim dobnim skupinama. Od našeg stručnog osoblja s više od 15 godina iskustva uvijek ćete dobiti i savjete o njezi kože koje možete primijeniti i izvan našeg fitness centra.

Vjerujemo da promjena koja počinje gubljenjem kilograma može postati trajna i sveobuhvatna životna tranformacija zbog koje ćete zasjati iznutra i izvana. I pritom se opustiti i podijeliti to veselje zajedno s nama. :)

Cjenik:

Zašto Healhty lines

Za Svaku

Kondiciju

Fleksibilni Termini

Vježbamo

s vama

Napredne Tehnike

Dokazani Rezultati

Znanje i Iskustvo

MGA_2356.jpg
bottom of page